След грозната постъпка: Зверев се разкая - извини се на съдията и тенис света


След грозната постъпка: Зверев се разкая - извини се на съдията и тенис света
Снимка: Getty Images

2652 0

Световният номер 3 в тениса Александър Зверев се разкая за поведението си по време на мача на двойки на АТП турнира в Акапулко, след като изпусна неврите си и налагаше удари с ракетата си към съдията. Постъпката на Зверев принуди организаторите да го отстранят от надпреварата.

В позиция, публикувана в социалните мрежи, Зверев поднесе извинения както на съдията на стола Алесандро Германи, така и към всички привърженици на тениса по света. Зверев разбира колко грешна е постъпката му и съжалява за действията си, като ще използва следващите дни, за да размишлява върху това.

"Трудно е да опиша с думи колко съжалявам за поведението си по време и след мача на двойки вчера. Поднесох лични извинения на съдията на стола, защото моят гневен изблик към него беше грешен и неприемлив, и съм разочарован единствено от себе си. Просто не трябваше да става и няма извинение за поведението ми.

Също така искам да се извиня на моите фенове, на турнира и на спорта, който обичам. Както знаете, аз винаги оставям всичко на корта. Вчера обаче оставих твърде много. Ще използвам следващите дни, за да размишлявам върху действията ми и да направя всичко възможно това да не се повтаря. Съжалявам, че ви разочаровах", написа Зверев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички