Джокович със странно извинение към Гришо: Изстреля приятелството им на ново ниво


Джокович със странно извинение към Гришо: Изстреля приятелството им на ново ниво
Снимка: Getty Images/Guliver

10510 0

Световната тенис легенда - Новак Джокович, записа най-важната си победа над Григор Димитров в неделя вечер. Сърбинът се наложи с 2:0 сета (6:4, 6:3 в отделните части) за час и 40 минути игра.

Битката бе по време на финала в Париж, част от сериите "Мастърс 1000".След поредния голям успех в кариерата на Джокович - балканецът се изказа много ласкаво към сънародника ни и му пожела да продължава смело напред. 

Коментарът на Джокович

"Извинявай за развитието. Не е лесно да губиш финали, но искам да те окуража. Напоследък играеш един от най-добрия си тенис. Имаме уникална история и винаги ми е приятно да играя с теб на корта. Благодаря и на екипа си - не говори френски, но ще поработим по това. 

Можех да загубя три срещи преди това и свършихме много работа, за да стигна дотук. Вие заслужавате тази победа, колкото и аз. Благодаря на подавачите - вие сте най-добрите в света.

Какво да ви кажа - ще кажа няколко думи на публиката. Благодаря ви, че сте тук. През всички години, когато съм идвал - атмосферата е уникална. Благодаря, че подкрепяте тениса. Очевидно е, че Париж има много традиции в тениса. Благодаря за тази енергия, която създавате. Довиждане и до следващата година", завърши великият тенисист с послание към публиката. 

Следете най-актуалното около Григор Димитров със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички