"Забавлявахме се, нали?": Григор Димитров намери сили за шеги след загубения финал от Джокович (ВИДЕО)


"Забавлявахме се, нали?": Григор Димитров намери сили за шеги след загубения финал от Джокович (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

11575 0

Първата ни ракета Григор Димитров сподели мнението си след загубата на финала в надпреварата в Париж, част от сериите "Мастърс 1000". Той преклони глава пред световния номер 1 Новак Джокович. Битката продължи час и 40 минути, а сърбинът се наложи с 2:0 сета (6:4, 6:3 в отделните части).

32-годишният българин призна, че му свършват думите за сръбската икона на тениса, с когото са в повече от добри отношения. Разбира се, той благодари на своя отбор и на организаторите за незабравимата седмица.

Какво заяви Григор Димитров след загубения от Джокович финал?

Димитров подчерта, че достигането до този финал е повече от това, което хората могат да си представят. Освен това намери сили да се пошегува, а накрая сравни изживяното с "влакче на ужасите".

"Благодаря ви. Започнаха да ми свършват думите за Новак и почвам с публиката. Благодаря за уникалната седмица. Последните три месеца бяха като влакче на ужасите. Достигането до този финал беше повече от това, което може да си представите.

Благодарен съм, поздравления отново, Новак. Свършиха ми думите. Благодаря отново за уникалната седмица - на твоя и моя отбор. Забавлявахме се, нали, момчета? Тази година беше уникално пътешествие и завършвам на такава висока нота" - започна той.

Накрая Григор завърши с още благодарности към хора, които направиха възможно това се случи - организаторите.

"Благодарности на организаторите. Това е невероятно място и е привилегия, че играем тук. Благодарности на всички. Благодаря ви и продължавам по този път" - завърши Гришо.

Вижте повече от финала и как непробиваем Джокович бе твърде силен и приключи сезона на Григор Димитров (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички