Григор Димитров научи името на съперника си за турнира по тенис в Индиън Уелс, САЩ


Григор Димитров научи името на съперника си за турнира по тенис в Индиън Уелс, САЩ
Снимка: Getty Images

1953 0

Първата ракета на България Григор Димитров научи името на съперника си за втория кръг на турнира на твърди кортове от сериите "Мастърс" в Индиън Уелс, САЩ!

Надпреварата е с награден фонд 8.58 милиона долара, а Гришо стартира от "второто стъпало", тъй като зае мястото като 'поставен' на световния №2 Новак Джокович.

Хасковлията (№33 в схемата) ще се изправи срещу Джордън Томпсън от Австралия, който тази нощ се справи с Давид Гофен (Белгия) с 2:1 сета - 4:6, 7:5, 7:6 (3), за точно два часа и 45 минути игра.

27-годишният Томпсън е под №78 в световната ранглиста. В кариерата си има един загубен финал от турнир на ATP на трева през 2019 година, а рекордното му класиране е №43 в света. Григор се е изправял само веднъж срещу него - в Маями през 2019 година. Тогава Джордън Томпсън печели с 2:0 сета - 7:5, 7:5.

*На този етап не може да се каже със сигурност кога точно ще започне мачът на българина, но SportLive.bg ще Ви информира своевременно, когато тази информацията е налична!!!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички