Роджър Федерер и Рафаел Надал по ТВ: В колко часа и къде да гледаме последния официален мач на Маестрото?


Роджър Федерер и Рафаел Надал по ТВ: В колко часа и къде да гледаме последния официален мач на Маестрото?
Снимка: Getty Images

2330 0

Един от най-великите тенисисти в историята - Роджър Федерер, ще изиграе последния официален двубой в невероятната си кариера във вечерта на 23 септември!

Швейцарецът ще обедини сили със своя голям съперник през годините - Рафаел Надал, за мач на двойки в отборната надпревара "Laver Cup".

Федерер и Надал, носители на общо 42 титли от Големия шлем, ще се изправят срещу американците Джак Сок и Франсис Тиафо в последната среща от програмата за първия ден на турнира, който се провежда в Лондон.

"Това ще бъде незабравимо. Той е един от най-важните, ако не и най-важният тенисист в кариерата ми, а сега си тръгва. Ще бъде труден момент. Изключително развълнуван и благодарен съм, че ще играя с него", сподели Рафа преди мача, а Роджър добави:

"Радвам се, че този път ще играя с него, а не срещу него. Чувството да играя с Рафа наистина е нещо различно. Ще бъде трудно, но ще се насладя".

*Мачът на Роджър Федерер е втори във вечерната програма! Преди него, в 21:00 часа, на корта ще излязат британецът Анди Мъри и австралиецът Алекс де Минор. Това означава, че двубоят на Маестрото ще започне около и след 22:00 часа българско време. Турнирът "Laver Cup" ще се излъчва ПРЯКО в ефира на "Eurosport 1"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички