Рафаел Надал свиква спешна пресконференция: Обявява новина за бъдещето си


Рафаел Надал свиква спешна пресконференция: Обявява новина за бъдещето си
Снимка: Getty Images

2065 0

Най-добрият испански тенисист Рафаел Надал ще даде пресконференция в своята тенис академия в Испания в четвъртък (18 май) на фона на спекулации в медиите, че ще пропусне Тура във Франция ("Ролан Гарос"), съобщава "AP".

Надал е извън терените поради контузен флексор на лявото бедро от януари, когато загуби във втория кръг на "Australian Open". Очакванията са, че на предстоящата пресконференция ще бъде даден отговор дали ще играе на "Ролан Гарос".

Няколко испански спортни издания, съобщиха днес (16 май), че Надал няма да се състезава на "Ролан Гарос", където основната схема започва на 28 май. Нито едно от съобщенията обаче не цитира конкретен източник.

Мениджърът на Надал - Бенито Перес-Барбадило, заяви след "Australian Open", че се очаква Надал да се нуждае от два месеца, за да се възстанови напълно. Първоначално той имаше за цел да се завърне на "Мастърса" в Монте Карло през март на любимия си червен клей, но не успя да вземе участие там, след което отсъстваше турнир след турнир, намалявайки вероятността да бъде напълно готов навреме за "Ролан Гарос".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Появи се ВИДЕО, което притесни сериозно феновете на Надал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички