Анди Мъри за Новак Джокович: Излязоха някои неща, които изобщо не изглеждат добре


Анди Мъри за Новак Джокович: Излязоха някои неща, които изобщо не изглеждат добре
Снимка: Getty Images

2412 0

Бившият номер 1 в тениса Анди Мъри заяви, че всички тенисисти са шокирани от ситуацията със световния номер 1 Новак Джокович, който се намира в център за бежанци в Мелбърн, докато очаква съдът да се произнесе за отказа на граничните власти да го допуснат в Австралия.

"Мисля, че всички са шокирани. Сега мога да кажа само две неща. Първо, надявам се, че Новак е добре. Познавам го добре, винаги съм имал добри отношения с него и се надявам, че е добре. Второто е, че това изобщо не е добре за тениса, много е лошо", заяви Мъри относно ситуацията, в която попадна неговият приятел.

"Искам да разбера точно каква е ситуацията, преди да коментирам допълнително, защото си мисля, че част от нещата са спекулации. Излязоха някои неща, които изобщо не изглеждат добре. Искам да чуя всички факти, преди да коментирам".

"Разбирам, че млади и здрави спортисти може да си мислят, че дори и да хванат коронавирус, ще са добре, но аз се доверявам на това, което казват учените и лекарите. Не става въпрос да слушаш политиците и правителствата, а лекарите и учените - хората, които наистина разбират от това", добави още британецът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички