Рафаел Надал: Обичам да купонясвам и пия алкохол, много плача на филми


Рафаел Надал: Обичам да купонясвам и пия алкохол, много плача на филми
Снимка: Getty Images/Guliver

2649 0

Рафаел Надал е един от най-великите тенисисти за всички времена и несъмнено е сред най-дисциплинираните спортисти. Испанецът обаче споделя любопитни подробности за себе си - че обича да купонясва и пие алкохол, както и че не може да се бори срещу... шоколада.

"Обичам да купонясвам. Разбира се, пия и алкохол. Хасресвам текила. Обикновено имам много добър самоконтрол и никога не съм хвърлял ракетата си от яд. С шоколада обаче ми е много по-трудно да се владея" - споделя Надал.

"Плаках като бебе на "Титаник". Много драматичен бе и моментът в "Цар Лъв", когато Муфаса загина. Лесно се разплаквам на филми. Постоянно ми се случва" - разкрива още той.

"Понякога спя много добре преди важен мач, а друг път – не. В началото на кариерата ми много често бях нервен, но с годините се научих да се владея. Дори ако спиш малко, да кажем три или четири часа, можеш да се събудиш с прилив на адреналин и след това да играеш добре" - отговаря Надал, запитан за съня си.

A самият Рафаел Надал наскоро сподели, че няма какво да доказва пред никого, включително и пред себе си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички