ПРОМЯНА! Григор Димитров - Адриан Манарино по ТВ: Кога и къде да гледаме Гришо на Индиън Уелс? (ОБНОВЕНО)


ПРОМЯНА! Григор Димитров - Адриан Манарино по ТВ: Кога и къде да гледаме Гришо на Индиън Уелс? (ОБНОВЕНО)
Снимка: Getty Images

17923 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров почива като поставен в първия кръг на Индиън Уелс, а във втория преодоля Александър Мюлер след успех с 2:0. В третия кръг от първия за годината турнир от сериите "Мастърс 1000" Гришо ще се изправи срещу друг французин.

*Материалът е обновен в края около 22:40 часа българско време!

32-годишният българин среща първи поставен опонент, излизайки срещу шампиона от Sofia Open - 21-вия в света Адриан Манарино. Това ще бъде пети сблъсък между тях - трети на територията на САЩ.

Димитров може да се похвали със 100%-ова успеваемост, като е спечелил всеки от предишните четири. Първият им дуел е на 1/4-финалите на Делрей Бийч през 2016 година, а последният - през 2022-ра във Вашингтон. Другите два са в Акапулко, Мексико.

ИЗНЕНАДА: ЛОЛИТА БЕ ПРИ НАЙ-БЛИЗКИЯ ПРИЯТЕЛ НА ГРИШО - ДОНЕСЕ МУ НЕЩАСТИЕ (СНИМКА)

През годината до момента Григор Димитров има 14 победи и 3 загуби (от Нуно Боржеш, Юго Умбер и Алекс де Минор). Адриан Манарино, който също се радва на силна форма в последните месеци, има 8 победи и 7 поражения, но някои от тях са срещу имена като Александър Зверев, Каспър Рууд, Хуберт Хуркач и Новак Джокович.

Докато Григор се справи с 2:0 срещу Александър Мюлев на старта в Индиън Уелс, то Манарино преодоля чеха Томаш Махац - също без да загуби сет, давайки само три гейма на съперника (6:1, 6:2 в отделните части).

Къде да гледаме тенис мача Григор Димитров срещу Адриан Манарино?

Григор Димитров излиза за втория си мач на Индиън Уелс

Още: Страхотно! Какъв е шансът на Григор Димитров да спечели Индиън Уелс - има 1 голяма изненада?

Срещата между българина и французина ще бъде трета от програмата на Корт №3, като се очаква да започне не преди 23:00 ч. българско време. Тя ще бъде излъчена пряко по "Макс спорт 1". Ще можете да следите срещата и НА ЖИВО в SportLive.bg.

*Още първият мач на корта се забави твърде много. В 22:39 часа българско време вторият сет приключи и след два тайбрека продължи около 2 часа и половина. Тепърва предстои трети сет в оспорваната битка между Камерън Нори и Гаел Монфис, а след тях на корта излизат и Каспър Рууд и Артур Филис, преди да дойде време за Гришо и Манарино. Това означава, че Григор ще започне след 00:30 часа!

*Първият мач на корта приключи чак в 23:29 часа, като продължи цели 194 минути!

Голямата заплаха доближи Григор Димитров: Страшилището разби съперника си

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички