Покрай Григор Димитров и Australian Open - известен българин се разбесня: Словоблудства от уж успешни хора


Покрай Григор Димитров и Australian Open - известен българин се разбесня: Словоблудства от уж успешни хора
Снимка: Getty Images

19774 0

Любопитно мнение бе изразено покрай участието на Григор Димитров на Australian Open. Най-добрият български тенисист отстрани Мартон Фучович и Танаси Кокинакис, а в третия кръг му предстои сблъсък с първата ракета на Португалия - Нуно Боржеш.

Както е известно, срещите се излъчват по "Евроспорт". Далеч не зависи от отговорниците на международната телевизия за България кои срещи ще се предават пряко по двата канала (нито кога ще бъдат прекъсвани) и затова до момента срещите на Гришо не са били излъчвани по тях (а само в сайта им).

Телевизионният водещ и позната фигура в българския ефир Иво Танев обаче се възмути от телевизията. Той не е доволен от студиата, които се показват, както и от срещите, които се излъчват. Недоумява и промо рекламите.

Още: Нереално: Григор Димитров с 2 пъти по-висок шанс за титлата на Аustralian Open - стана сериозно след сензация

Недоволство срещу телевизията, излъчваща Australian Open

Иво Танев

По този повод Танев се отличи с гневна публикация в групата "Тенис Плюс" в социалната мрежа Facebook. Ето какво точно написа Иво Танев (без редакторска намеса!):

Аз съм от хората, които не се впускат в критики, обсъждане на нечията работа и хейтене.

Странно пространство е "ЕВРОСПОРТ" Имам усещането, че в централата на тази телевизия, никой не се интересува, какво искат да видят и чуят зрителите! Те си излъчват, това, което те са си решили, когато са си решили и както са си решили. Прекъсват излъчвания в интересни моменти, за да излъчат някакви безумни промо реклами.

Повтарят се, изключително дразнещи слуха и окото епизоди от разни състезания. В някакви странни моменти включват коментарни студия в които се случаи да се говорят доста словоблудства от уж сериозни и успели хора. Знам, че нашите коментатори са в напълно безсилна позиция. И за съжаление, те обират негативите. Допускам, че това, което споделям е погрешно и причината е само в мен. За което предварително се извинявам" - написа той.

Още: Бунт! Григор Димитров и Новак Джокович "поведоха" тенисистите срещу безумно НОВО правило на Australian Open

При успеха над Кокинакис Гришо се справи с някои критични моменти и отново блестеше с красиви отигравания. Вижте и разиграването, в което Григор Димитров бе досущ като Федерер, а след това реагира студено (ВИДЕО).

Невежество: Хиляди освиркваха действие на Григор Димитров на Australian Open - не знаеха правилата (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички