Отказвал ли е Григор тест за коронавирус в Белград и дошъл ли е заразен там?


Отказвал ли е Григор тест за коронавирус в Белград и дошъл ли е заразен там?
Снимка: Getty Images/Guliver

1482 0

Мениджърът на Григор Димитров - Георги Стоименов, не се забави и отговори на бащата на Новак Джокович, който необосновано обвини Григор Димитров за избухналата зараза с коронавирус сред елитните тенисисти, взели участие в турнира Адриа Тур в Белград и Задар. Сърджан Джокович заяви, че българската звезда в тениса е нанесъл вреда на семейството му и на двете страни, домакинствали на турнира.

Според Стоименов, Димитров е кацнал в Белград директно от САЩ, където е спазвал стриктна изолация. Той заяви, че Григор не е отказвал и не му е предлагано да си прави тест за коронавирус нито в сръбската столица, нито в Задар. Ето какво обяви мениджърът на набедения роден тенисист:

"Във връзка с казаното от Сърджан Джокович пред хърватската телевизия, искам да ви уведомя за следното: Григор кацна директно в Белград, след тримесечна пълна изолация. Нито в Белград, нито по-късно в Задар (Хърватска) му е предлагано или е изисквано от него да си прави тест за коронавирус.

Организаторите на събитието са тези, които имат отговорност за безопасното провеждане на събитието (турнира) и да създадат правила, които да се следват.

Григор стриктно е спазвал всички правила наложени от организаторите на турнира и съществуващите закони и наредби при преминаването на границата между България, Сърбия и Хърватска." А как се чувства Григор след позитивния тест вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички