В Сърбия обвиниха Григор Димитров, че е отказал да се тества за коронавирус


В Сърбия обвиниха Григор Димитров, че е отказал да се тества за коронавирус
Снимка: Getty Images/Guliver

2168 0

Медиите в Сърбия обърнаха голямо внимание на Григор Димитров и Новак Джокович, като акцентът бе със заразените около участниците в турнира Adria Tour.

Григор изигра 3 мач в Белград, а в Задар се отказа след първия. След това обяви, че е дал положителна проба за коронавирус. Сръбското издание B92 твърди, че Григор е играл в мача в събота (загубата от Чорич с 1:4, 1:4), въпреки че е бил наясно, че състоянието му може да е опасно за присъстващите, а преди това два пъти е отказал да се тества за COVID-19.

От изданието определят българина като "най-опасния случай", тъй като в Белград той пристигна от САЩ и не беше тестван за вируса. Според източници на изданието Димитров се чувствал зле почти от началото на престоя си в Задар, като е описвал симптомите си като умора и слабост. За по-малко от месец Григор посети четири страни и е трудно да се определи къде се е заразил. По-рано днес неговият мениджър Георги Стоименов обяви, че Григор се чувства добре и даде повече подробности за състоянието му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички