Остри критики към Ноле: Джокович е позор, той е един от най-опасните хора в спорта!


Остри критики към Ноле: Джокович е позор, той е един от най-опасните хора в спорта!
Снимка: Getty Images

2874 0

Ако Новак Джокович бе посрещнат като истински крал в Сърбия, след като триумфира на "Уимбълдън", то във Великобритания популярният журналист Бенджамин Бътъруърт чисто и просто му "разказа играта".

Британецът не харесва факта, че тенисистът все още обикаля от турнир на турнир, от страна на страна неваксиниран, излагайки хилядите, които се срещат с него на пряк риск. 

"Всички имат нужда от ваксината, в това число и той... Какво го прави по-различен от нас? Той е позор, той е един от най-опасните спортисти на планетата", заяви категорично Бътъруърт пред камерите на "GB News".

"В момента той просто използва платформата, която световни тенис му дава, за да пропагандира грешните решения. Решения, които могат да се окажат фатални за много хора", добави още британецът.

Журналистът след това защити изказването си с най-различни статистики и доказателства, че ваксините наистина спасяват човешките животи.

Мнозина в социалните мрежи подкрепиха твърдението на британеца, а останалите просто му се подиграха, заявявайки, че той чисто и просто завижда на успеха на един от най-добрите тенисисти в света.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво каза Джокович за US Open?

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички