Кирьос избухна: Изгонете изпилата 700 питиета жена (ВИДЕО)


Кирьос избухна: Изгонете изпилата 700 питиета жена (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

4524 0

На любопитни сцени стават свидетели зрителите на финала на Уимбълдън. На него един срещу друг са се изправили суперзведата на световния тенис Новак Джокович и "лошото момче на тениса" Ник Кирьос, който записва първи финал на турнир от Големия шлем. Към момента двамата спортисти са си разменили по един сет, а в третия нервите вече са сериозно изчерпани.

Това си пролича при резултат от 2:2 гейма в третата част, когато австралиецът бе наред да подава. Той започна добре и дръпна в резултата с 40:15, но отново не бе доволен заради подвикванията от публиката, които го разконцентрираха при изпълнението на следващия сервиз.

"Получавам ли нов първи сервис?" попита той съдията, но отговорът е изглеждаше ясен - не. "Добре, това е честно", възкликна сервиращият и се приготви за второто изпълнение. Именно при него той прати топката в мрежата, а неговата реакция бе красноречива: "това е някаква шега", което му донесе официално предупреждение от рефера.

Австралиецът обаче под въздействието на адреналина продължава дискусията и иска фенка от трибуните да бъде изгонена: "Тази жена е пияна, изгонете я".

Съдията в първия момент го пита за кого става въпрос, като насреща чува: "Тази, която изглежда така, сякаш е изпила около 700 питиета, брато", завършва цинично Кирьос.

Следете НА ЖИВО развоя на срещата тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички