Още един топ тенисист влиза в основната схема на Sofia Open 2020


Още един топ тенисист влиза в основната схема на Sofia Open 2020
Снимка: Getty Images/Guliver

946 0

Юго Умбер влезе в основната схема на Sofia Open 2020. През януари в Оукланд той спечели първата титла в кариерата си. Юмбер играе днес финал на турнира в Антверп, където се изправя срещу австралиеца Алекс де Минор, който късно снощи отстрани Григор Димитров.

22-годишният французин ще започне новата седмица с най-високата си позиция в световната ранглиста - №36 или №32 при успех във финала. През 2020 г. има още полуфинал в Делрей Бийч и четвъртфинали в Хамбург и Ню Йорк.

Фабио Фонини бе принуден да се оттегли от участие на Sofia Open 2020. Италианецът бе диагностициран с COVID-19 миналия понеделник и няма да успее да се възстанови за последния в календара на АТП за 2020 г. турнир от сериите 250.

Списъкът с участниците на Sofia Open 2020 не само е най-силният в историята на турнира. Това е най-впечатляващата селекция изобщо в турнир от категория 250 на АТП от близо четири години насам.

Вече са ясни имената на 19 от звездните участници в основната схема на петото юбилейно издание на Sofia Open (може да ги видите тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички