Новак Джокович се срещна с президента на Сърбия Александър Вучич и обяви голяма новина


Новак Джокович се срещна с президента на Сърбия Александър Вучич и обяви голяма новина
Снимка: Getty Images

2373 0

"Моля за малко търпение. До 10 дни ще дам всички подробности за случилото се с мен". Това обяви сръбският тенисист Новак Джокович след срещата си в Белград със сръбския президент Александър Вучич, цитиран от "БГНЕС".

В началото на разговора световният №1 в тениса благодари за топлия прием и уточни, че е искал да се срещне с Вучич преди всичко като обикновен сръбски гражданин:

"Имах нужда да благодаря. Вие като президент ми дадохте огромна подкрепа, както и останалите институции. По време на неприятните събития, когато бях сам при задържането ми и когато бях изправен пред множество проблеми и предизвикателства, не се чувствах самотен", заяви Ноле и добави:

"Имах подкрепата на семейството, народа, хората от региона, от света... Най-малкото, което мога да кажа, е, че това бе неочаквано. Вие като президент нямахте никакво задължение да ми дадете такава подкрепа, но искам да чуете лично от мен, че съм много благодарен за нея".

След проведената среща Александър Вучич каза, че в президентството никога не имало такъв интерес към гостенина. Всички са се интересували от готвача до последния човек в администрацията.

Според него никой не трябва да се съмнява, че Жокера ще изпревари Надал, Федерер и всички по брой титли от Големия шлем. Президентът на западните ни съседи благодари на Джокович и че е прославил Сърбия по целия свят!

*Припомняме, че се появиха много спекулации дали положителният тест за Ковид-19 на Новак Джовокич преди Australian Open 2022 не е бил фалшифициран, но сръбската прокуратура опроверга тези информации.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички