Новак Джокович с изказване за феновете в стила на Кирил Десподов


Новак Джокович с изказване за феновете в стила на Кирил Десподов
Снимка: Getty Images

3191 0

Голямата легенда в световния тенис - Новак Джокович, направи прелюбопитен коментар за феновете по време на Уимбълдън. Той сподели, че с времето е разбрал, че повечето по трибуните подкрепят съперниците му. 

Сърбинът обаче не се притеснявал от този факт, като всичко това допълнително го стимулирало за успех над противниците му, разкрива той пред Tennis Majors.

Трябва да се отбележи, че на няколко пъти през годините подобни изказвания правеше и родната футболна звезда Кирил Десподов.

Мнението на Джокович

"Феновете ми правят услуга. Колкото повече се настройват срещу мен, толкова по-добре. Те събуждат в мен това, което може би не искат да видят - победителят. Разбира се, искате повечето трибуни да са на ваша страна. Не искам да играя във враждебна среда.

Но се оказа, че в повечето мачове феновете подкрепят съперниците ми. Това е моята съдба и това е добре. Понякога ми е по-трудно да се примиря с това, понякога не разбирам реакцията на феновете, но те имат право", категоричен е Джокович.

Вижте как Новак Джокович играе "Не се сърди човече" преди Уимбълдън!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички