Новак Джокович от САЩ: Все още съм мотивиран, в мен все още "гори огън"


Новак Джокович от САЩ: Все още съм мотивиран, в мен все още "гори огън"
Снимка: Getty Images

1392 0

Рекордьорът по титли от "Големия шлем" и актуален №2 в ранглистата на ATP - Новак Джокович, обясни, че все още изпитва тръпка, подготвяйки се за силния турнир в Синсинати (САЩ).

Това ще бъде първата му поява на корта след загубения финал на Уимбълдън от Карлос Алкарас на 16-и юли, като тепърва ще стане ясен и противникът му за 1/16-финалите.

"Харесва ми чувството, което имам дори след над 20 години в професионалния тенис. В мен все още "гори огън". Все още съм мотивиран за най-големите турнири и ще продължа да се опитвам да ги печеля и да забавлявам публиката", зарече се 36-годишният сърбин пред официалния сайт на ATP.

"Ако не бях мотивиран - нямаше да съм тук. След толкова години в този спорт усещам, че имам правото да си избирам къде и кога да играя. Наистина имам желание да бъда в Синсинати, а и US Open наближава", добави Жокера, който благодари и за топлото посрещане от страна на американската публика по време на първата му тренировка.

*Тазгодишното издание на US Open ще се проведе между 28-и август и 10-и септември. Новак Джокович е печелил надпреварата три пъти - през 2011-а, 2015-а и 2018-а година.

НАУЧЕТЕ ОЩЕ - Григор Димитров - Александър Зверев по ТВ: Кога и къде да гледаме мача от 1/32-финалите в Синсинати?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички