"Няма да ни писне да гледаме това": Светът на тениса се възхити на точка на Григор Димитров (ВИДЕО)


"Няма да ни писне да гледаме това": Светът на тениса се възхити на точка на Григор Димитров (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

6391 0

Първата ракета на България Григор Димитров започва с победа в Барселона, като даде само четири гейма на Емилио Гомес. Намиращият се под номер 120 в световната ранглиста еквадорец до голяма степен не си даде шанс с огромната бройка двойни и непредизвикани грешки.

Въпреки това Гришо все пак блесна с няколко по-специални удара. В един от случаите той се справи добре на мрежата, като пусна много прецизна къса, която кацна върху филето, а след това се укроти неуловимо в противниковата половина.

Друг от тях дойде от бекхенд и се превърна в уинър. Отиграването набира все по-голяма популярност в социалните мрежи. "Никога няма да ни писне да гледаме това", "Просто великолепен тенис" - с тези две послания съответно каналите на ATP и Tennis TV споделиха въпросното отиграване в личните си профили в Twitter. Можете да го видите на кадрите по-долу в материала

В едната публикация се отбелязва и че Григор Димитров е бил 18/18 на първи сервис в първия сет. Вижте как без да блести на старта в Барселона Гришо остави съперника сам да се победи (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички