Лошо: Григор Димитров обран по хитър начин - взели скъп часовник директно от ръката му


Лошо: Григор Димитров обран по хитър начин - взели скъп часовник директно от ръката му
Снимка: Getty Images

7154 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров стартира съвсем скоро участието си в турнира в Барселона, част от сериите ATP 500. Малко преди това да се случи обаче, хасковлията бе обран в испанския град.

Какво се е случило? Крадците следвали играча известно време, без той да го осъзнава. Първо минал един моторист, който блъснал огледалото на автомобила му така, че то да се прибере и затвори.

Това принудило българина да прокара ръка през прозореца, за да го отвори отново. Веднага щом ръката на Димитров била подадена, крадците откъснали часовника на Григор, който струва около 70 хиляди евро.

Няколко часа след това българинът отишъл в полицейското управление, за да подаде жалба. Според информацията в испанските издания към момента не е установено местоположението на злосторниците.

Испанският Sport съобщава, че според източници на полицията крадците са професионалисти и са от Неапол. Те тъкмо пристигнали в испанската столица и тепърва започвали с обирите покрай датите, в които се провежда надпреварата в Барселона. Колкото до самия турнир, ясен е и неприятният жребий за Григор Димитров в Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички