Ник Кирьос след финала: Новак е нещо като Господ, искам да си почина


Ник Кирьос след финала: Новак е нещо като Господ, искам да си почина
Снимка: Getty Images

1475 0

Ник Кирьос остави отлични впечатления с представянето си на тазгодишния "Уимбълдън" и напълно заслужено се класира за първия си финал в Големия Шлем. Австралиецът беше напълно равностоен съперник на защитаващия шампион Новак Джокович, като доказа как би могъл да бъде сред най-добрите играчи в света, когато е напълно отдаден на играта.

Все пак топ поставеният намери начин да преодолее съпротивата на световния номер 40, но канберецът не съжалява за пропуснатата възможност и призна колко доволен се чувства от постигнатото през последните две седмици, споделяйки следното по време на церемонията по награждаването:

" Новак е нещо като Господ. Мисля, че днес всъщност играх добре. Искам да поздравя Новак и неговия екип. Дори не знам коя негова титла от турнира е това. Благодаря на всички подавачи на топки и съдии на стола, с които понякога имаме сложни взаимоотношения, само че някак се справят с мен. Най-вече искам да благодаря на публиката, която беше невероятна през цялата надпревара.

Категорично не съм гладен за още подобни финали Съжалявам, че трябва да го кажа. Аз и отборът ми сме много изтощени. Играх толкова много тенис в последните седмици. Сега имам нужда от дълга ваканция и съм наистина щастлив от постигнатото тук. Това е най-добрият резултат в моята кариера и се надявам някога отново да бъда в тази позиция, но не знам за това" - завърши речта си Ник.

Вижте още: Феноменален Джокович обърна Кирьос и отново господства на "Уимбълдън"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички