Наоми Осака даде най-перфектния отговор на въпрос за Новак Джокович


Наоми Осака даде най-перфектния отговор на въпрос за Новак Джокович
Снимка: Getty Images

38577 0

Една от най-добрите тенисистки при дамите в момента Наоми Осака даде перфектен отговор на въпрос от страна на журналистите за Новак Джокович, драмата с Australian Open и неговото депортиране - най-шумната тема за последната седмица в спортния свят.

Мнозина тенисисти и бивши звезди бяха запитани за коментар по случая и едни го защитиха, а други му се нахвърлиха. Осака е най-скоро запитаната звезда за сърбина. Това се случи след убедителното начало на състезателката на Откритото първенство на Австралия.

Осака победи в два сета световната номер 50 - 6:3, 6:3 в отделните части. "Мисля, че играх доста добре, предвид обстоятелствата. Като цяло съм щастлива да съм тук и да видя хората в публиката. Когато идвам тук, всички са позитивни и топли. Сигурна съм, че има положителен ефект върху мен" - споделя тя, преди да бъде запитана за Джокович.

"Моето мнение ще помогне ли на някого?" - отговоря тя, след което журналистът продължи и ѝ обясни, че това е въпрос към играчите, за да разберат мнението им. "Да, ще пропусна това, благодаря все пак" - отговори тя. Както е известно, Джокович вече бе депортиран и кацна в Сърбия (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Нов в Левски започна кариерата си в баскетбола, но футболът го спечели

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички