Новак Джокович кацна в Сърбия, но финтира медиите, фенове го подкрепиха (ВИДЕО)


Новак Джокович кацна в Сърбия, но финтира медиите, фенове го подкрепиха (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2449 0

Новак Джокович кацна в Белград на летище "Никола Тесла", където го чакаха няколко стотин фенове и около 30 телевизионни екипа. Както е известно, той бе депортиран от Австралия след решението на Федералния съд да потвърди позицията и решението на министъра по имиграционните въпроси Алекс Хоук за отмяна на визата на сърбина.

Световният номер 1 в тениса не говори пред медиите, като със сигурност в близкото бъдеще ще има коментар относно всички разразили се събития в последната над една седмица, откогато се разразява неговата драма в Австралия.

В нощта преди завръщането на тенисиста в Белград се проведе митинг в негова подкрепа, а мили думи за него осветяваха в продължение на един час фасадата на най-високата сграда в града. Сръбският трикольор и надпис: "Ноле, ти си гордостта на Сърбия" грейнаха на своеобразен екран.

Както е известно, в наказанието на сърбина влиза и 3 години забрана да влиза в Австралия. Оказва се обаче, че санкцията от 3 години за Джокович може и да отпадне и той да играе на Australian Open догодина, като това бе и потвърдено.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички