Надал за критика от Макенроу: Ще си поговоря с Джон за това!


Надал за критика от Макенроу: Ще си поговоря с Джон за това!
Снимка: Getty Images

2016 0

Рафаел Надал прие с усмивка критика от страна на Джон Макенроу, че се бави твърде много с изпълнението на сервис, но се ползва със специално отношение от съдиите на стол, които невинаги му дават предупреждение за забавянето.

След победата си в първия кръг на Ю Ес Оупън над австралиеца Рики Хиджиката, Рафа получи въпрос по темата на пресконференцията след двубоя.

"Мисля, че това е шега. Получил съм доста предупреждения в кариерата си. Никога за счупена ракета, никога, че съм направил нещо лошо на корта, но за неспазване на времето. Проблемът ми е, че се потя твърде много, а в последните две години сами трябва да си взимаме кърпите и трябва да отида до най-далечния край на корта. Но изобщо не мисля, че получавам специално отношение от съдиите", отговори рекордьорът по титли от Големия шлем.

"Следвам правилата, ако се забавя повече от 25 секунди, получавам предупреждение винаги. Ако не съм получил предупреждение, погледнете часовника. Не разбирам защо Джон е казал нещо такова по телевизията, но ще си поговоря с него", пошегува се испанецът, който ще срещне Фабио Фонини във втория кръг в Ню Йорк.

Друга тенис легенда пък се изказа изключително ласкаво за Надал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички