Надал: Имам много спомени със Серина, не се тревожа за Алкарас


Надал: Имам много спомени със Серина, не се тревожа за Алкарас
Снимка: Getty Images

1156 0

Испанската легенда Рафаел Надал даде любопитно интервю около участието си на "Мастърс" турнира в Синсинати, САЩ. Той погледна в "лентата на времето" и поговори за оттеглящата се Серина Уилямс, като не подмина и бъдещата световна звезда Карлос Алкарас.

"Имаме много спомени със Серина. Тя е сред най-великите спортисти на всички времена. Чувствам се късметлия, че съм споделил такъв дълъг период с нея. Тъжно е, че тя напуска тенис тура и трябва да й благодарим за всичко, което е направила за нашия спорт", заяви испанецът.

Медувременно Надал и младият Алкарас са поставени съответно под номер 2 и 3 в основната схема на надпреварата в Синсинати.

"Знам, че Карлос Алкарас има добро обкръжение и не се тревожа за него. Всъщност не мога да го посъветвам нищо за напрежението. Когато класирането ти върви във възходяща линия, просто продължаваш да играеш с желанието да се представяш все така добре.

Един ден осъзнаваш, че си сред най-добрите тенисисти в света и тогава търсиш някаква промяна. Вече ти изглежда нормално да побеждаваш противници, които са по-ниско в ранглистата. В тениса сигурното е, че в края на седмицата само един човек печели трофея. Когато осъзнаеш това, се справяш по различен начин с напрежението", подчерта Надал.

Вижте коя млада надежда изхвърли Уилямс от напреварата!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички