Култов Григор Димитров: Разсмя всички с коментар след успеха над Хуркач (СНИМКА)


Култов Григор Димитров: Разсмя всички с коментар след успеха над Хуркач (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

8567 0

Григор Димитров постигна успех на 1/4-финала срещу Хуберт Хуркач с 2:1 сета след час и 40 минути игра (6:1, 4:6, 6:4 в отделните части) на турнира от сериите "Мастърс" в Париж. Веднага след срещата родният тенисист коментира двубоя си с поляка и направи сериозна заявка за продължаването си далеч в тура, като направи и култов коментар, че се е чувствал като "пътен знак".

Думите на Григор след успеха

"Хуркач започна да вкарва сервисите, бях като пътен знак, а аз знам какво да очаквам срещу него. Не бях сигурен за пробива. Във втория сет просто се опитах да чакам своите шансове и трябваше да остана много концетнриран и да използвам своите възможности", започна Димитров.

Увереността на Гришо

"Имам достатъчно увереност, за да изиграя още един такъв двубой. Тялото ми е добре, а това е най-важното, за да мога да играя на такова ниво. Аз съм в позиция дори да се справя по-добре. Утре следва нов кръг с нов опонент и трябва да се адаптирам", добави още хасковлията.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Магичното отиграване на Григор срещу Хуркач, което наелектризира Париж.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички