Култов Григор Димитров разсмя всички насред дъжда - въпреки неволята на времето (ВИДЕО)


Култов Григор Димитров разсмя всички насред дъжда - въпреки неволята на времето (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

28719 0

Мачът на Григор Димитров от втория кръг на Мастърс-а в Монте Карло бе прекъснат заради дъжд. 32-годишният българин и Миомир Кецманович бяха прибрани в съблекалните във втория сет, когато дъждът се засили и играта нямаше как да продължи.

Преди това Гришо спечели трудно първия сет, като върна пробив пасив и накрая записа нов пробив в десетия гейм, с което измъкна частта. Още по време на първия сет и най-вече към края му се забелязваха все повече хора по трибуните, които използваха чадър или дъждобран.

Григор Димитров с чувство за хумор насред дъжда

Последва сериозна инспекция от съдията на стола към корта, както и консултация по радиостанцията как да процедира. Все пак дъждът не бе силен и след съгласието и на Димитров, и на Кецманович, вторият сет започна.

След изиграването на три сета обаче продължаването му стана невъзможно, тъй като дъждът се засили още повече. Този път двамата се прибраха в съблекалните и кортът бе покрит. Въпреки неволите обаче Григор блесна с чувство за хумор.

"Ще се задоволя с едно кафе точно в момента" - сподели Димитров при първото по-кратко прекъсване. От Tennis TV споделиха с хумористична цел кадрите. Те качиха и още един момент, който озаглавиха: "Къде  се играят домакинските ръгби мачове на Англия" - отново с момент от Димитров под дъжда.

Вижте кадрите по-долу в материала. Самият мач - кога ще бъде подновен, както и развитието му - можете да следите Григор Димитров НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички