Кошмарите за Доминик Тийм продължават - "пипна" Ковид-19


Кошмарите за Доминик Тийм продължават - "пипна" Ковид-19
Снимка: Getty Images/Guliver

1109 0

Бившият шампион на US Open Доминик Тийм разкри, че е тествал положително за коронавирус, само ден след първия си мач от девет месеца насам, който завърши с поражение.

„Изглежда, че в последно време добрите новини не траят дълго… миналата нощ след вечеря започнах да се чувствам зле и не спах добре. След като развих леки симптоми, реших да си направя тест тази сутрин, който излезе положителен за Ковид-19. Сега трябва да изчакам и да видя как ще се развие“, написа 28-годишният австриец в Инстаграм.

Тийм бе извън игра дълго време заради травма на китката, която получи по време на турнир на тревни кортове в Марбея през юни миналата година. Той се завърна на корта в испанския град във вторник за Чалънджър от втора категория на клей, където отстъпи на Педро Качин, 228-и в света аржентинец, с 3-6, 4-6.

Тийм, който спечели единствената си титла от Големия шлем в Ню Йорк през 2020 и е двукратен финалист на Ролан Гарос, се свлече до 50-то място в ранглистата по време на продължителното си отсъствие.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички