Кога започва Григор Димитров на Мастърса в Маями: По коя ТВ ще можем да го гледаме?


Кога започва Григор Димитров на Мастърса в Маями: По коя ТВ ще можем да го гледаме?
Снимка: Getty Images

17086 0

След 15 победи и 4 загуби през този сезон: Григор Димитров вече немалко дни се подготвя усилено в Маями, където ще се проведе втората надпревара от сериите "Мастърс 1000" за годината. На първата - в Индиън Уелс, показа добра игра в първите два мача, но на осминафиналите срещне Даниил Медведев и допусна твърде много грешки, които не му дадоха шанс срещу бъдещия финалист в турнира.

Благодарение на това, че се придвижи с една позиция нагоре в световната ранглиста (до номер 12), както и на това, че Новак Джокович се оттегли от състезанието в Маями, сега Гришо ще е 11-и поставен в схемата (докато в Индиън Уелс бе 13-и).

А това означава, че ще може да срещне някого от четиримата лидери в основната схема чак на четвъртфинал (жребият отреди това потенциално да е Карлос Алкарас). До тогава обаче има време. Григор почива в първи кръг като поставен.

Още: Думите на Медведев за Григор Димитров, след като го победи с куп "подаръци" и грешки

Стартът му във втори кръг ще е срещу победителя от двойката Алехандро Табило от Чили (номер 44 в света) и квалификанта Брендън Накашима, представляващ САЩ (номер 92 в света). Двамата се изправят един срещу друг днес (21.03) късно вечер.

Григор Димитров по ТВ: Кога и къде да гледаме първия му мач от тенис турнира в Маями?

Кога започва Григор Димитров в Маями?

Спрямо провеждането на срещите от двете половини на схемата е ясно, че Григор Димитров ще започне участието си в Маями в събота, тъй като е в горната половина (срещите от втория кръг са в петък и в събота). За точен час обаче ще трябва да почакаме официалната програма, която ще е налична в петък срещу събота българско време.

Най-интересните мачове от Маями, както и всички срещи на Григор Димитров, ще бъдат излъчени пряко по "Макс спорт 1". Докато се подготвя за старта пък, Гришо повтори в Маями най-красивия си и "невъзможен" удар от 2023-та година, с който изуми тенис света (ВИДЕО).

Още: Позабравена тенис звезда изненада: Даде голямо обещание за кариерата на Григор Димитров

Още: Лошо: Защо всъщност жребият бе най-жестокият за Григор Димитров - топ 10 се отлага?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички