1 към 1: В Маями Григор Димитров повтори най-красивия си "невъзможен" удар за 2023-та година (ВИДЕО)


1 към 1: В Маями Григор Димитров повтори най-красивия си "невъзможен" удар за 2023-та година (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

29646 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров продължава с отличните си изяви и задържа високо ниво вече няколко месеца. 32-годишният хасковлия към момента се подготвя в Маями за вече започналия турнир от сериите "Мастърс 1000".

Бяха споделени кадри от съвместната му тренировка с една от големите надежди на домакините - 21-годишния Бен Шелтън, който е под номер 17 в световната ранглиста. Изданието Tennis TV сподели някои красиви моменти, като при всички четири от тях Гришо блестеше.

Григор Димитров повтори големия си удар за 2023-та година: Само няколко месеца по-късно

Още: Лошо: Защо всъщност жребият бе най-жестокият за Григор Димитров - топ 10 се отлага?

Григор Димитров повтори невъзможния си удар

На втория споделен в една публикация направи впечатление, че Димитров успешно повтаря удар, с който впечатли тенис света само преди няколко месеца. А именно на Мастърса в Париж, където след големи победи (сред тях над Даниил Медведев и над Стефанос Циципас) игра финал, който обаче загуби от Новак Джокович.

Става въпрос за изпълнения от сблъсъка му на четвъртфиналите с тогава 11-ия в света Хуберт Хуркач. Българинът изпълни прелестен бекхенд смач с гръб към мрежата, а тогава от Tennis TV възкликнаха: "Окачете го в Лувъра".

В Маями Димитров ще има шанса да стигне по-напред, отколкото в Индиън Уелс, тъй като е 11-и поставен. В Индиън Уелс той срещна Даниил Медведев още на осминафиналите и нямаше шанс. Въпреки сравнително ранното си отпадане там Григор Димитров си заслужи огромна сума пари от Индиън Уелс - над три пъти в сравнение с преди година.

Още: "Любимото ми място": Лолита пак показа, че е близо до Григор Димитров - каза няколко думи (СНИМКА)

*Относно видеото - то е сред четирите, които са в прикачения пост по-долу в материала. За да видите конкретния удар, за който се отнася материалът, трябва да смените на второто видео в същата публикация, тъй като към момента излиза първото, което е поставено от TennisTv. Над него прикачваме и същия удар, който съумя да направи на Мастърса в Париж в края на миналия сезон.

Думите на Медведев за Григор Димитров, след като го победи с куп "подаръци" и грешки

"Всъщност това обичам най-много в тениса": Всички се оплакват от него, а Григор Димитров го обожава

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички