Известен водещ от САЩ: Този Джокович трябва да бъде изгонен от тениса!


Известен водещ от САЩ: Този Джокович трябва да бъде изгонен от тениса!
Снимка: Getty Images/Guliver

4309 0

Американският радио и телевизионен водещ Хауърд Стърн коментира доста емоционално ситуацията с първата ракета в света Новак Джокович. Както е известно, сърбинът се забърка в скандал, след като влезе в Австралия без ваксина срещу коронавирус, уж освободен по медицински причини.

"Този проклет Джокович... Аз го наричам Жокера. Какъв идиот! Първото нещо, което чух за този човек: той не иска да се ваксинира, но в същото време непрекъснато снове навсякъде. Той трябва да бъде изгонен от тениса!", заяви Стърн, цитиран от "Fox News".

"Това е всичко, извинявай, сбогом. Той е глупак. Не трябва да бъде в тениса. На него не му пука за хората около него", допълва американецът, който се определи като "Цар на всички медии".

Както се знае, впоследствие се оказа, че Джокович не се е ваксинирал преди Откритото първенство на Австралия, защото в средата на декември е изкарал коронавирус. Тестът обаче, който трябва да докаже това, веднъж се оказва положителен, друг път - отрицателен. Всичко около сагата с Джокович четете ТУК.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички