СНИМКИ: Тя не крещи пламенно в негова защита, но е истинската опора на Джокович


СНИМКИ: Тя не крещи пламенно в негова защита, но е истинската опора на Джокович
Снимка: Getty Images

4693 0

Първата ракета в света при мъжете Новак Джокович все още не е оставил проблемите зад гърба си, след като се забърка в скандал при пристигането си в Австралия за участие в Откритото първенство на страната. Той обаче се радва на пълната подкрепа на семейството си - майка му, брат му, чичо му и най-вече баща му неведнъж се изказаха в негова защита.

Но истинската сила до звездния тенисист е неговата съпруга Йелена, с която споделят любов почти през половината си живот. Двойката сключи брак през 2014 г., но всъщност двамата са гаджета от 8 години преди да си кажат съдбовното "да".

Сайтът iwoman.bg разказа историята на хубавата Йелена и на връзката ѝ с Новак. От публикацията научаваме още, че сръбкинята, която роди на тенисиста две деца, е получила образованието си в Италия и Монако и известно време е живяла на Ботуша.

Освен това г-жа Джокович има разностранни интереси - има блог, обича пътешествията и управлява благотворителната организация на звездата. Но най-важното, което научаваме в статията, че Ноле през половината си живот се радва на нейната безусловна подкрепа. Любопитния материал, съчетан с интересни снимки, можете да прочетете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички