Историческият "припадък" на Медведев след боя над Джокович, за който всички говорят (ВИДЕО)


Историческият "припадък" на Медведев след боя над Джокович, за който всички говорят (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

3748 0

Привържениците на спорта и по-конкретно тениса станаха свидетели на един от най-драматичните моменти за последните години при мъжете, след като световният номер 1 Новак Джокович пропусна да излезе с една гърди напред в борбата за най-велик тенисист за всички времена.

Сърбинът щеше да се превърне в едва втория, който печели и 4-те турнира от Големия шлем в една година, а освен това щеше да вземе 21-ия си трофей от престижните надпревари и да изпревари по този показател Рафаел Надал и Роджър Федерер, които са с по 20.

Вторият в света - Даниил Медведев, обаче имаше различни планове и му отне възможността да спечели US Open. Руснакът изуми всички и записа категоричен успех с 3:0 сета (6:4, 6:4, 6:4 в отделните части). А радостта за него бе не по-малка, отколкото би била за Джокович при победа в негова полза.

Самият Медведев се строполи на земята в момента, в който записа последната си точка в мача и го спечели. А това е и моментът, който взриви социалните мрежи. Можете да го видите във видеото по-долу в материала.

Вижте подробности от финала между Новак Джокович и Даниил Медведев на US Open.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички