Рафаел Надал легна под ножа, за да удължи кариерата си с още няколко години


Рафаел Надал легна под ножа, за да удължи кариерата си с още няколко години
Снимка: Getty Images

1380 0

Бившият номер 1 в света Рафаел Надал е претърпял лека хирургична намеса на лявото стъпало, разкри самият той в профила си в Инстаграм.

През август носителят на 20 титли от Големия шлем разкри, че няма играе повече до края на сезона заради проблема със стъпалото, който му пречи да се изявява на най-високо ниво от известно време.

"Мога да ви кажа, че бяха в Барселона с моя екип, за да мина процедура на стъпалото и ще имам нужда от няколко дни почивка и няколко седмици без тренировки. Вече съм вкъщи и започвам процеса на възстановяване", сподели Надал, заедно със снимка, на която е с бинтован крак и патерица.

Проблемът в стъпалото на Надал датира от самото начало на кариерата му, като през 2005 година лекарите очакваха, че контузията ще сложи край на кариерата му, но в крайна сметка испанецът преодоля проблема, за да постигне изключителни неща в спорта.

Наскоро испанецът сподели, че е оптимист, че отново ще успее да се справи с травмата, за да изкара още няколко години на най-високо ниво в Тура.

А ето каква сума спечели от фурора си на US Open определеният за наследник на Рафа Надал - Карлос Алкарас!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички