"Инструктор", "магия": Григор Димитров напусна рано-рано, но Tennis TV "зяпна" 2 изпълнения (ВИДЕО)


"Инструктор", "магия": Григор Димитров напусна рано-рано, но Tennis TV "зяпна" 2 изпълнения (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

4867 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров показа добра игра срещу Джейсън Къблър във втория кръг на турнира в Индиън Уелс, част от сериите "Мастърс 1000". Хасковлията спечели първия сет, давайки само два гейма на съперника.

Във втората част нямаше и помен от доминацията му и се стигна до тайбрек. В него австралиецът успя да измъкне успеха със 7:5. На старта на третия сет пък българинът започна да показва, че усеща проблем около прасеца на десния си крак.

Това наложи и неговото отказване при 3:0 гейма в третата част. За съжаление, българинът напусна надпреварата още след първия си дуел, а 75-ият в света продължи към 1/16-финалите.

Въпреки това остана време за Григор Димитров да се отличи с някои наистина впечатляващи удари. Два от тях получиха специално внимание от Tennis TV, чийто профил в социалната мрежа Twitter ги сподели.

Единият бе насочен към перфектно изпълнен прехвърлящ удар. В тази публикация Димитров дори бе определен като "инструктор". В другата пък бе написано: "Момент на магия от Григор Димитров".

Можете да се насладите и на двете изпълнения чрез кадрите по-долу в материала. Вижте повече и за това как контузия на Григор Димитров сложи край на участието му в Индиън Уелс преждевременно.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички