Григор или Федерер? Българинът матира Медведев с кой от кой по-фамозни удари (ВИДЕО)


Григор или Федерер? Българинът матира Медведев с кой от кой по-фамозни удари (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

5210 0

Григор Димитров вдигна публиката във Виена на крака по време на 1/8-финала срещу Даниил Медведев в мач от турнира на "ATP 500". Гришо направи отиграване, което със сигурност ще се помни дълго време от неговите фенове.

Брилянтен тенис от Григор

Двамата тенисисти сътвориха прекрасно разиграване по време на шестия гейм в първия сет във Виена. И Медведев, и Григор показаха брилянтна игра както в атака, така и в защита, но разбира се, само един можеше да вземе точката, а това бе родният състезател. Гришо сътвори много мощен, но същевременно и прецизен форхенд.

Но това далеч не бе всичко. В следващия гейм съперниците отново направиха чудесно и дълго разиграване. Във финала му двамата излязоха на мрежата, а там Григор показа още веднъж доминацията си с отличен завършек от воле!

Григор взе сета подобаващо - с пробив за 6:3, и поредното фамозно отиграване. Стигна се до "deuce" при 40:40, a при следващото разиграване Медведев изглеждаше, че ще вземе авантаж, но Гришо имаше последната дума. Хасковлията сътвори прекрасен прехвърлящ удар, който матира тотално руския представител.

Следете сблъсъка Григор Димитров - Даниил Медведев НА ЖИВО със SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички