Григор Димитров в Хасково: Гордо показа красотата на града на чужденците (СНИМКИ)


Григор Димитров в Хасково: Гордо показа красотата на града на чужденците (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

8753 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров вече се е отдал на заслужена почивка след силната втора половина от сезона. До края на 2023-та година му предстои участие в демонстративна надпревара, а новата кампания ще бъде открита в един от любимите му турнири - този в Бризбейн (ATP 250).

Преди да се насочи към тези си ангажименти обаче той реши да прекара време в своето родно място Хаскоро със своето семейство. Докато бе в България, той прекара време и в столицата, където имаше и професионални ангажименти.

Григор Димитров vs Big Three

Григор Димитров в Хасково

От Хасково пък се включи с няколко снимки. Една от тях бе селфи с участието на 32-годишния българин, а на заден фон се виждаше градската част. На други снимки пък засне прочутата статуя на Богородица.

Вижте това, което сподели в личния си профил в социалната мрежа Instagram като "стори" (така наречените временни снимки), чрез кадрите по-долу в материала. Прочетете повече и за това на кой турнир ще играе Григор Димитров на Бъдни вечер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички