"Добър външен вид и интересен стил": Григор Димитров изпревари световни звезди и се нареди сред най-сексапилните в спорта


"Добър външен вид и интересен стил": Григор Димитров изпревари световни звезди и се нареди сред най-сексапилните в спорта
Снимка: Getty Images

15060 0

Григор Димитров отново "обра точките", но този път не със своите изяви на корта, а чисто и просто със своя сексапил. Българинът попадна сред десетимата "най-секси спортисти", според списанието "People", като бе поставен пред големи имена в НБА, както и пред свои тенис колеги.

Къде точно се нареди Гришо?

Българският тенисист бе поставен под №9, като пред него стоят имена като Хюн Мин Сон, Неймар, Лионел Меси и звезди от американския футбол - НФЛ. Гришо обаче изпревари емблематични за НБА имена като Стеф Къри (Голдън Стейт), Джейсън Тейтъм (Бостън) и Джими Бътлър (Маями). Зад Григор в класацията останаха и неговите тенис колеги - Матео Беретини и Франсис Тиафо.

"Освен че е отличен играч, Григор Димитров има много добър външен вид. Плюс е това, че българският тенисист има много интересен стил на обличане, когато не е на корта", пишат от списанието с линк към облеклото на българина по време на тазгодишния Мейджър в Австралия.

Първи в листата иначе е звездата на Канзас Сити Чийфс от НФЛ - Травис Келси, който натрупа сериозна популярност, след като бе разкрито, че е заедно с попзвездата Тейлър Суифт. Втори пък е неговият брат, който защитава цветовете на Филаделфия Ийгълс - Джейсън.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Безценната реакция на Мис България, когато се срещна с Григор Димитров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички