Григор Димитров - Тейлър Фриц по ТВ: Къде да гледаме 1/2-финала на българина в Женева?


Григор Димитров - Тейлър Фриц по ТВ: Къде да гледаме 1/2-финала на българина в Женева?
Снимка: Getty Images

4799 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров вече знае какво го очаква на поредното му участие на турнир от Големия шлем - Ролан Гарос. Преди това обаче хасковлията има още ангажименти в Женева и турнира от сериите ATP 250.

Гришо първо сломи Роберто Баена в два сета, а след това и Кристофър О'Конъл в далеч по-оспорван и продължителен двубой (над 2 часа и 45 минути). След обрата срещу австралиеца Димитров си осигури мач с деветия в света Тейлър Фриц.

Двамата ще се срещнат на полуфиналите в Швейцария и това ще бъде втори сблъсък между тези опоненти. Гришо има за какво да си връща, след като преди четири години, на Мастърс-а в Мадрид, американецът спечели по много драматичен начин в два сета - след два тайбрека.

Сега той е далеч по-високо класиран и е в топ 10, докато Димитров е извън топ 30 (номер 33). Букмейкъри, специалисти и анализатори се обединяват около мнението, че именно американецът е фаворит в мача.

Двамата ще излязат за втори мач на Централния корт днес (26.05), като ще започнат не преди 15:00 часа българско време. Програмата на корта започва в 13:00 часа с мача на двойки Аревало/Ройер - Гранойерс/Себайос.

Дуелът между българина и американеца ще бъде излъчен пряко по Max sport 1. Освен това ще можете да следите полуфинала от турнира в Женева Григор Димитров - Тейлър Фриц НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички