Григор Димитров сподели за нов треньор и Купа Дейвис: Очаквах повече от себе си


Григор Димитров сподели за нов треньор и Купа Дейвис: Очаквах повече от себе си
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2112 0

Първата ракета на България - Григор Димитров, коментира наложащата смяна на своя треньор. Неотдавна родният състезател се раздели с Данте Ботини, с когото разкри, че не са постигнали нищо ново.

"Няма да бързам с търсенето на нов треньор. Мислим по въпроса и ще преценим кой е подходящия човек. За момента решението е взето и това е положението.

"Обмислям нов треньор. Няма да бързам с търсенето. Мислим по въпроса и ще преценик кой е най-подходящият човек. Решението беше взето и продължаваме напред", заяви Гришо на пресконференция преди "Sofia Open 2022".

Той отговори и какво точно не се е харесало в работата му със специалиста, както и дали би играл за националния отбор на България срещу Нова Зеландия във важния плейоф на "Купа Дейвис".

"Очаквах малко повече от себе си в дадени моменти. Имаше контузии и в дадени моменти нещата не ми се получаваха. Трябва да намеря правилния треньор, за да направим програмата за следващата година. Не мога да потвърдя участие в „Купа Дейвис“, допълни още той.

Ето какво отреди жребият за старта на "Sofia Open 2022"

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички