Григор Димитров ще играе на още един турнир в подготовката си за Уимбълдън


Григор Димитров ще играе на още един турнир в подготовката си за Уимбълдън
Снимка: GettyImages

1630 0

Първата ракета на България при мъжете Григор Димитров заяви още един турнир като част от подготовката си за Уимбълдън.Той ще играе в АТР 250 надпреварата в Ийстборн, който се провежда в периода 26 юни – 1 юли. Припомняме, че Уимбълдън започва на 3 юли.

В подготовка за любимия турнир

Това е трети пореден турнир на трева, на който Григор е обявил, че ще играе.  Той ще започне сезона на тази настилка с участие в ATP 250 надпреварата в Щутгарт, която ще се проведе от 12 до 18 юни После Григор ще участва на АТР 500 турнира в Куинс, само че желанието му там е да стартира от квалификациите. Събитието в Лондон се провежда в периода 19-25 юни.

В момента българинът играе на Ролан Гарос, където стартира ударно с победа в три сета. Той победи с 3:0 (6:0, 6:3, 6:2) при дебютния си сблъсък със 147-мия в света - Тимофей Скатов.  Хасковлията завърши срещата с 10 срещу нито един асове за съперника, докато непредизвиканите грешки бяха по 3 за двамата. Следващият противник на Гришо ще е Емил Русувуори. Малко преди откриващия си мач във Франция българинът изненада и с нов партньор, с който сменява досегашния си при екипировката. Димитров ще се облича със същата марка, каквато носи Новак Джокович.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички