Григор Димитров разкри най-важното послание от себе си и от Андре Агаси


Григор Димитров разкри най-важното послание от себе си и от Андре Агаси
Снимка: Getty Images/Guliver

3248 0

Първата ни ракета при мъжете Григор Димитров вече е в Бризбейн за началото на първия турнир за 2019 г., който ще стартира още на 31 декември. Именно там Димитров започна силната за него 2017 година, печелейки първия си трофей за годината.

Той бе посрещнат на летището от много журналисти, пред които говори за изминалата подготовка целите пред него през новия сезон. "Просто съм напълно готов. Това е едно от най-важните послания от Андре, а и от мен. Готови сме да се бием докрай. Свършихме всичката необходима работа и това е най-хубавото, което можехме да направим. На всяко едно занимание се опитвах да давам по 100% от себе си", заяви Григор, който в последните месеци тренира с легендата Андре Агаси. 

"Надявам се това да се отплати и дано в Бризбейн изиграя няколко мача поред. Това ще ми вдъхне необходимото самочувствие", сподели Григор Димитров пред медиите в Австралия. Какво сподели хасковлията преди няколко дни относно работата си с Агаси и колко ще продължи - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички