Григор Димитров по ТВ: Къде и кога да гледаме първия му мач след AO - в Делрей Бийч?


Григор Димитров по ТВ: Къде и кога да гледаме първия му мач след AO - в Делрей Бийч?
Снимка: Getty Images

5458 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров излиза на корта след часове за първия си двубой след отпадането на Australian Open от Беноа Пер. Както е известно, хасковлията се справи с коронавируса за втори път и се оказа в чудесна физическа форма след това.

Това го накара да приеме поканата от организаторите в Делрей Бийч и да вземе участие в турнира, въпреки че не бе планувано. Негов съперник в първия двубой ще бъде Мичел Крюгер. Сблъсъкът на американеца и българина от втория кръг ще бъде на централния корт.

Програмата на корта започва в 18:00 часа българско време. Първият мач е на двойки между Галоуей и Лоусън, които се изправят срещу Крайчек и Ниш. След тях на корта един срещу друг излизат първо Джон Милман и Маркос Гирон, а след това и Джак Сок и Райли Опелка.

Не преди 01:00 часа българско време в нощта между четвъртък и петък под двубой номер 4 за корта ще се изправят един срещу друг Адриан Манарино и Брендън Накашима. Чак след това идва ред и за мача на Димитров, който ще започне не преди 03:00 часа българско време.

Състезанието в Делрей Бийч Оупън ще бъде излъчено пряко по Макс Спорт 3, като се очаква телевизията да не пропусне възможността да излъчи пряко мача на Димитров срещу Крюгер, който е под номер 164 в световната ранглиста. Двамата не са се изправяли до този момент един срещу друг.

Наскоро пък 20-годишен тенисист призна, че загубата от Григор Димитров е помогнала много на неговата кариера.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички