Григор Димитров по ТВ: Къде и кога да гледаме 1/4-финала с Джон Милман в Делрей Бийч?


Григор Димитров по ТВ: Къде и кога да гледаме 1/4-финала с Джон Милман в Делрей Бийч?
Снимка: Getty Images

1842 0

Първата ракета на България Григор Димитров се завърна по добър начин след паузата след Australian Open, като победи намиращия се в добра форма американец Мичъл Крюгер на осминафиналите в турнира в Делрей Бийч. Състезанието е част от сериите ATP 250.

Около 24 часа по-късно хасковлията ще излезе за втория си мач от турнира в търсене на място в полуфиналната фаза. Негов съперник ще бъде австралиецът Джон Милман. Двамата са се срещали два пъти до този момент.

И в двата случая двубоите бяха на австралийска земя - в Бризбейн. И двата пъти обаче краен победител излиза Гришо, като Милман все още търси първата си победа срещу него. През 2018-а година българинът надделя с 2:1 сета, а година по-късно не даде и сет на опонента си.

Димитров отново ще бъде в действие на централния корт. Както е известно, там програмата започва в 18:00 часа българско време. Тя отново ще стартира с мач на двойки, а след това ще видим в действие Томи Пол срещу Стефан Козлов (не преди 20:00 часа българско време).

Мачове номер 3 и 4 са съответно Камерън Нори срещу Себастиан Корда и Адриан Манарино срещу Райли Опелка. Чак тогава ще дойде време да видим в действие Гришо и Милман, като двубоят им ще започне не преди 03:00 часа българско време.

Срещата номер три от съперничеството между Григор Димитров и Джон Милман ще се състои в Делрей Бийч и ще бъде излъчен пряко по Max sport 3. Българинът ще има за цел да стигне възможно най-далеч, тъй като припомняме, че преди турнира Григор Димитров отбеляза спад в световната ранглиста.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички