Григор Димитров обединява сили с Холивуд за благотворителност - току преди Индиън Уелс


Григор Димитров обединява сили с Холивуд за благотворителност - току преди Индиън Уелс
Снимка: Getty Images

1773 0

На 8-и март започва турнирът в Индиън Уелс, част от Мастърс турнирите на ATP. Именно това е и следващата надпревара, в която най-добрият български тенисист Григор Димитров ще вземе участие.

Точно преди да започне състезанието обаче, хасковлията ще играе на благотворителното шоу Desert Smash, което ще се проведе на 7-и март в Ла Кинта. Това е събитието, на което светът на тениса се преплита със света на Холивуд.

В 19-ото му издание събраните средства отиват за фондация Playing for Change. Тя управлява 17 музикални програми из света, позволявайки на млади изпълнители, които правят първите си стъпки, да се развиват в сферата.

Иконата в поп музиката Пинк също ще бъде част от зрелището, като самата тя ще играе тенис. Програмата се изразява в следните двубои: по един мъжки и женски сблъсък на сингъл + два сблъсъка на двойки, съставени от професионални тенисисти и популярни лица от други сфери.

Каспър Рууд, Ришар Гаске, Франсис Тиафо, Виктория Азаренка, Марта Костюк също са потвърдили участие.

Както е известно, в момента се провежда надпреварата в Акапулко, но Гришо не взе участие в нея. Въпреки това Григор Димитров си припомни един от "най-страшните" си моменти именно около Акапулко (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички