Григор Димитров - Мартон Фучович по ТВ: Къде да гледаме старта на Гришо на Australian Open?


Григор Димитров - Мартон Фучович по ТВ: Къде да гледаме старта на Гришо на Australian Open?
Снимка: Getty Images

14323 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров започва на първия за годината турнир от Големия шлем. Очакванията към Гришо са повишени след триумфа в Бризбейн, като все още няма поражение през годината преди старта на Australian Open.

Съперникът му в първия кръг е Мартон Фучович. Българинът е номер 13 в света, а неговият съперник - номер 69. Двамата са се изправяли един срещу друг три пъти, като изненадващо или не, но унгарецът има предимство от два успеха срещу една загуба.

В колко часа започва Григор Димитров на Australian Open?

Още: Григор Димитров на Australian Open: Кофти серия, счупен карък, 3 успеха, 1 подвиг

Победителят от тази двойка ще се изправи срещу Себастиан Офнер или Танаси Коканакис в следващия кръг. Мачът на Гришо ще е в доста неблагоприятно за българските привърженици време, като ще се състои на "Джон Кейн Арена".

Там програмата започва в 02:00 часа българско време, а откриващият сблъсък ще бъде между Слоун Стивънс и Оливия Гадеки. След тях идва ред и на българина, което означава, че ще го видим в действие след 03:30 часа българско време - в зависимост от продължителността на предишния мач на корта.

Къде да гледаме Григор Димитров срещу Мартон Фучович?

Григор Димитров с трофея от Бризбън

Димитров излиза в ролята на фаворит не само в този дуел, но и във всеки потенциален до 1/8-финалите, където на хартия може да срещне третия в света Даниил Медведев, срещу когото би бил аутсайдер.

Още: Доста над Джокович, Надал и ВСИЧКИ: Григор Димитров продължава с изумителния си рекорд - близо е да пренапише историята на тениса

Двубоите от Australian Open се предават пряко по "Евроспорт". И докато не е 100% сигурно, че ще бъде излъчен, то категорично в сайта и приложението на "Евроспорт" ще може да се гледа пряко с български коментар. Изумителен пък е фактът, че Григор Димитров е сред ТОП фаворитите на Australian Open - въпреки че има и неприятна изненада.

Борис Бекер прогнозира за Григор Димитров и разсмя всички: Докъде ще стигне на Australian Open?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички