Григор Димитров - Ласло Джере по ТВ: къде и в колко да гледаме мача на Гришо от Australian Open?


Григор Димитров - Ласло Джере по ТВ: къде и в колко да гледаме мача на Гришо от Australian Open?
Снимка: Getty Images

7485 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще излезе срещу Ласло Джере във втория си мач на първия за годината турнир от Големия шлем - Australian Open. След като излезе програмата за ден номер 4 в Австралия, стана ясно и в колко ще започне Димитров.

Гришо и Ласло ще се изправят един срещу друг на корт "1753 Арена", където програмата започва с двубой на двойки в 02:00 часа българско време. Втората среща на корта противопоставя Бен Шелтън и Николас Джари, като ще започне не преди 04:00 часа.

След тях следва Юлия Путинцева срещу Каролина Плишкова, а веднага след това ще видим и Григор в действие. Неговият мач ще започне в зависимост от това кога ще приключат предните, както и какви ще са метеорологичните условия.

Ако всичко е по план, Димитров и Ласло трябва да излязат на корта около 08-09:00 часа българско време. Сърбинът се намира на 68-а позиция в световната ранглиста, а българинът - на 28-а. Двамата не са се срещали един срещу друг до този момент.

Както е известно, Eurosport държи правата за излъчването на Откритото първенство на Австралия. Ако не бъде предаван по телевизията, ще може да бъде гледан на живо в сайта на Eurosport или на мобилното приложение (Eurosport App) - с абонамент. Ще можете да следите втория мач на Australian Open за Григор Димитров НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички