Наслада за окото: Колко бърз бе Григор при това разиграване? (ВИДЕО)


Наслада за окото: Колко бърз бе Григор при това разиграване? (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2730 0

Първата ни ракета при мъжете - Григор Димитров, записа убедителен успех на старта на Australian Open. Българинът победи руснака Аслан Карацев с 3:0 сета след 2 часа и 22 минути игра. Както винаги, неговите отигравания не останаха незабелязани.

Едно от тях бе изведено на преден план от турнира, в което питат "Колко бърз е Димитров?". Григор показа отлично преминаване от защита в нападение и това значително улесни пътя му до успеха. В седмия гейм на втория сет двамата с Карацев си размениха няколко по-силни удара в центъра на корта. След това руснакът използва бекхенд по диагонала, но някак Григор успя да се справи и остави топката в игра. Българинът показа завидна скорост и спринтира до мрежата, за да завърши от там.

Във втория кръг на Australian Open 2023 първата ни ракета ще се изправи срещу сърбина Ласло Джере, който победи с 3:1 (6:4, 1:6, 6:4, 6:1) белгиеца Зизу Бергс (№130). Джере и Григор нямат официален мач помежду си, но при победа Димитров може да се изправи срещу Новак Джокович.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички