Australian Open по ТВ: къде да гледаме Григор Димитров срещу Аслан Карацев?


Australian Open по ТВ: къде да гледаме Григор Димитров срещу Аслан Карацев?
Снимка: Getty Images

4351 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров започва участието си на първия за годината турнир от Големия шлем - Откритото първенство на Австралия (Australian Open). Ясен е и първият съперник за хасковлията - Аслан Карацев.

Двамата са се изправяли два пъти до този момент един срещу друг. Първата им среща бе именно на този турнир, когато руснакът победи с 3:1 сета, но българинът имаше проблем с травма. Това се случи през 2021-ва година, като по-късно през сезона Гришо "си върна" и победи с 2:1 в Сан Диего.

Двамата ще играят един срещу друг като първи двубой на 1573 Arena, където програмата започва в 02:00 часа българско време (в ранните часове на вторник). Няколко часа след това ще играе и Виктория Томова, която има тежката задача да се бори с олимпийската шампионка Белинда Бенчич.

Правата за излъчването на Откритото първенство на Австралия държи Eurosport. Мачът на Димитров ще можете да гледате в сайта на Eurosport (с регистрация), както и на мобилното приложение (Eurosport App).

Сблъсъкът на Виктория Томова с Белинда Бенчич пък можете да следите пряко в Eurosport 2 (тъй като става въпрос за световната номер 10, която е и олимпийска шампионка - влиза във вечерната сесия). Мачът е четвърти на корта, като ще започне не преди 10:00 часа българско време. А каква добра новина получи Григор Димитров преди старта в Австралия?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички