Григор Димитров - Кристофър О'Конъл по ТВ: Къде да гледаме 1/4-финала в Женева?


Григор Димитров - Кристофър О'Конъл по ТВ: Къде да гледаме 1/4-финала в Женева?
Снимка: Getty Images

3497 0

В днешния следобед (25 май, четвъртък) Григор Димитров ще изиграе своя 1/4-финал на турнира в Женева. Негов съперник ще бъде 85-ият в ранглистата при мъжете Кристофър О'Конъл от Австралия.

Съперникът на първата ни ракета стигна до този мач след победа с 6-0, 3-0 и отказване на испанеца Бернабе Сапата Миралес. Димитров пък започна с категоричен успех над световния номер 58 Роберто Карбайес Баена с 6-1, 6-4.

Родната звезда изигра един от най-силните си мачове от началото на сезона и не позволи на шампиона от Маракеш да му създаде проблеми, като по този начин записа втори пореден четвъртфинал в надпреварата.

Първата ни ракета беше безупречен на сервис и не даде шанс на опонента си да стигне до нито една точка за пробив за целия мач.

Двубоят между двамата ще започне около 16:00 часа и ще можете да го гледате пряко по Max sport 1. Ако нямате тази възможност, следете Григор Димитров - Кристофър О'Конъл НА ЖИВО в Sportlive.bg.

А ето за какво са сърдити феновете на Григор, след като изтекоха горещи снимки с новата му приятелка Мадалина Генеа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички